Quantcast

Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος μετά από άγρια επίθεση στη Σαντορίνη – Χειροπέδες σε τέσσερις

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ενός Γάλλου πολίτη, στη Σαντορίνη. 

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων Ισπανών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι οι τέσσερις Ισπανοί (ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών) συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στα Φηρά Θήρας. Οι δράστες αφού διαπληκτίστηκαν με τον 33χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε στον “Ευαγγελισμό”, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 460 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα και τραπεζική-πιστωτική κάρτα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.