Σέρρες: Ιερέας ανέβαζε ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram - «Συγγνώμη για όσους σκανδάλισα»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ιερέας από τις Σέρρες, ο οποίος δημοσιεύει στο Instagram ημίγυμνες φωτογραφίες του.

Στο προφίλ του εν λόγω ιερέα υπάρχουν φωτογραφίες του ίδιου με διχτυωτά ρούχα και ανοιχτά πουκάμισα.

Ωστόσο, στο ίδιο προφίλ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον ιερέα να φορά ράσο.

Οι πόζες συνοδεύονται από hashtags ενώ οι ακόλουθοι, τα likes και τα σχόλια στις φωτογραφίες του είναι εκατοντάδες.

Σύμφωνα με το Focus FM , ο ιερέας δήλωσε ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για να βοηθηθεί μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι δεν βρίσκει κάτι παράδοξο σε όλο αυτό, ενώ έκανε λόγο για προσωπικό του θέμα, αν και το προφίλ του ήταν μέχρι χθες δημόσιο.

Ο ίδιος, μέσω ανάρτησης, σημειώνει πως αγαπά τη διακονία του αλλά και τον αθλητισμό, ενώ ζητά συγγνώμη αν σκανδάλισε κάποιους.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πέρα από την διακονία μου ,που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, τη θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία.

Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω -πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές με λύπες με προσωπικές στιγμές.

ΥΓ ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγνώμη για όσους σκανδάλισα.

Για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγω δεν μπορώ να κάνω κάτι

Πληροφορίες: Focus FM, Serraikanea