Quantcast

Σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του - Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στην Κρήτη

Με κάταγμα δεξιού ώμου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, η 65χρονη που γλίτωσε τη ζωή της, είδε όμως τον άντρα της να πέφτει νεκρός από τα πυρά 51χρονου στο φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο των Μοιρών όταν ο 51χρονος δράστης πήγε κατά πληροφορίες μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του, το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Έντρομος ο ηλικιωμένος σπιτονοικοκύρης της που διέμενε μαζί με την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει.

Ο σπιτονοικοκύρης έπεσε νεκρός, η γυναίκα του τραυματίστηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά την πράξη του και αναζητείται από τις αρχές.

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που "έριξε" ο 52χρονος, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχτηκε μία, ενώ 2-3 σφαίρες "καρφώθηκαν" στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι...