Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Κουφοντίνα - Προσαγωγές σε συγκέντρωση έξω από το ΓΝ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Αιφνιδιαστική συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Λαμίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, περίπου 15 άτομα μπήκαν από την είσοδο του νοσοκομείου, ωστόσο, αστυνομικοί που έχουν δημιουργήσει "κλοιό" τους είδαν και μέσα σε ελάχιστο χρόνο προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όπου και παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα. Το νοσοκομείο Λαμίας έχει μετατραπεί σε φρούριο.

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε σήμερα η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στη ΜΕΘ, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής: "Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021. Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα".

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου: 

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε ότι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο- φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο- νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.»