Quantcast

Σοκ από την αυτοκτονία 18χρονης τουρίστριας που είχε βιαστεί στη Ζάκυνθο

Τον εφιάλτη που έζησε η 18χρονη κόρη της, όταν έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια διακοπών που έκανε στη Ζάκυνθο, περιγράφει η μητέρα του κοριτσιού, υποστηρίζοντας ότι αυτή η οδυνηρή εμπειρία και η αίσθησή της ότι δεν επρόκειτο να αποδοθεί Δικαιοσύνη, την οδήγησε τελικά στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μιλώντας στην ιρλανδική mirror, η Άννα Κρόου αναφέρει ότι η κόρη της, Τζούλι αυτοκτόνησε στις 4 Νοεμβρίου, λιγότερο από τρεις μήνες έπειτα από τη φρικτή εμπειρία που καταρράκωσε την ίδια και την οικογένειά της.

Η 18χρονη είχε πάει στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι προκειμένου να περάσει τις διακοπές της μαζί με φίλους. Εκεί, σύμφωνα με τη μητέρα, το κορίτσι δέχτηκε διπλή επίθεση την πρώτη κιόλιας ημέρα που βρισκόταν στο νησί. Την πρώτη φορά ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να την φιλήσει κι ένας άλλος κατάφερε να περάσει το χέρι του μέσα από το τζιν παντελόνι της, όμως εκείνη το έσκασε. Δύο βράδια αργότερα όμως, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό της και την βίασαν.

“Η Τζούλι που επέστρεψε σπίτι από την Ελλάδα, λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Από τη μία πλευρά ήταν λειτουργική και από την άλλη ήταν καταρρακωμένη, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά της μνήμης της, αφότου την νάρκωσαν και την βίασαν”, αναφέρει η μητέρα.

"Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολέγιό της ότι θα έπρεπε να την παρακολουθούμε, καθώς βρισκόταν σε μία πολύ εύθραυστη κατάσταση”, τονίζει η μητέρα της 18χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η Τζούλι ήταν βέβαιη ότι δεν επρόκειτο να εντοπιστεί ο βιαστής της. Αυτό είναι που την βασάνιζε, “την στοίχειωνε το τραύμα των όσων συνέβησαν και η σκέψη ότι δεν επρόκειτο ποτέ να της αποδοθεί Δικαιοσύνη”, λέει η μητέρα. Η 18χρονη άφησε σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, αποκάλυψε η μητέρα, που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.