Quantcast

Σοκ στην Καβάλα: Νηπιαγωγός ασελγούσε σε ανήλικα – Συγκλονιστική μαρτυρία από το παιδί που μίλησε

Υπό έρευνα βρίσκεται νηπιαγωγός στην Καβάλα εις βάρος της οποίας εκκρεμούν τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια σε παιδιά από τριών έως τεσσάρων ετών.

Στο φως έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες με τη μητέρα ενός από τα παιδιά να σπάει τη σιωπή της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της. Όπως εξήγησε η ίδια η μητέρα στο Mega, το κορίτσι στην αρχή δεν ήθελε να μιλήσει.

«Δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό»

«Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό”», δήλωσε.

Όπως η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια, το παιδί της «μίλησε για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ σημείωσε ότι η νηπιαγωγός, σε βάρος της οποίας για την ώρα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.