Quantcast

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο - Το παρελθόν του και οι καταγγελίες

Την  Παρασκευή οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μεθοδικός ως προς την προσέγγιση των ανήλικων κοριτσιών ήταν ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος αρχικά προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, κάνοντας ακόμα και ολιγοήμερες διακοπές με τις οικογένειες. Παίρνοντας μάλιστα μαζί τη σύζυγο και τον ανήλικο γιο του.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο προπονητής κέρδιζε και την εμπιστοσύνη των παιδιών, αφού πλέον είχαν να κάνουν με έναν άνθρωπο που διατηρούσε στενές σχέσεις με τους γονείς τους.

Οταν πια ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά και αυτά άρχισαν να αντιδρούν, ο προπονητής εξαπέλυε διάφορες απειλές, κυρίως τους έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει και θα φορτωθούν τον θάνατό του.

 

Κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, τον είχαν καταγγείλει για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καθώς είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και προκαλούσε καθημερινά επεισόδια, προκαλώντας ζημιές ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι. Σε μία περίπτωση μάλιστα είχε επέμβει η αστυνομία, καθώς είχε ανέβει στην ταράτσα με μια καραμπίνα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί τρία κινητά και δύο τάμπλετ τα οποία ερευνώνται μήπως βρεθούν φωτογραφίες των παιδιών, ενώ έχει παραγγελθεί άρση τηλεφωνική απορρήτου.

Συνθήματα κατά του 44χρονου

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου βρέθηκε η κάμερα του MEGA  σήμερα το πρωί και κατέγραψε πλάνα με συνθήματα οργής που έχουν γραφτεί πάνω στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου σε βάρος του 44χρονου.

Φαίνεται πως είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σπίτι. Συγκεκριμένα, ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί φαίνεται πως έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που έχουν έρθει έως τώρα στη δημοσιότητα, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια. Δύο από τα κορίτσια που φοιτούσαν στη σχολή του, ήταν τα πρώτα που έκαναν την καταγγελία βιασμού από τον ίδιο άνδρα στο τμήμα Ανηλίκων, το οποίο ξεκίνησε αμέσως την έρευνα για τη δράση του προπονητή.

Δείτε φωτογραφίες: 

 
 
 

Δρούσε για 11 χρόνια - Πώς απειλούσε τα ανήλικα κορίτσια

O προπονητής που φέρεται να βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια από το 2009 έως το 2020 συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του. Οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr τα κορίτσια όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από τον σύλλογο βρήκαν τη δύναμη και κατήγγειλαν τον προπονητή στους γονείς τους.

Στις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία έχουν μπει στο μικροσκόπιο κινητά και υπολογιστές του προπονητή για την ύπαρξη πορνογραφικού υλικού, ενώ εξετάζουν εάν έχει βιντεοσκοπήσει τα κορίτσια.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο Alpha, o προπονητής μέσω ψυχολογικού εκβιασμού, φέρεται να έλεγε στα κορίτσια «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς».