Quantcast

Σοκάρουν τα μηνύματα του δασκάλου σε 10χρονες: «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες…»

Σοκάρουν οι διάλογοι από τον δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες κάτω των 10 ετών με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber.

Τις τελευταίες 10 ημέρες είχε ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα στα τρία κορίτσια του δημοτικού.

Στην αρχή φαίνονταν αθώα. Οπως λένε οι πληροφορίες από την ασφάλεια λειτουργούσε με τακτική και άρχισε την κορύφωση των μηνυμάτων.

Όπως αποκαλύπτει το real.gr από τα πρώτα μηνύματα που έστειλε στις μαθήτριες  ήταν το εξής:

 «Αν ήμουν στην  ηλικία σου θα ήθελα πάρα πολύ να κάναμε πιο στενή παρέα. Τότε θα σου κατέβαζα τη μάσκα και θα σου δάγκωνα τα χειλάκια.»

Στη συνέχεια έστειλε τα εξής μηνύματα:

«Εάν σου έκανα ιδιαίτερα θα με αποσυντόνιζε η ομορφιά σου. Το μυαλό μου θα ήταν αλλού.»

Η απάντηση που έλαβε και απο τα τρία κορίτσια, τα οποία αποδείχθηκαν ιδιαίτερα σοβαρά από τον ίδιο ήταν: «Τι είναι αυτά τα πράγματα κύριε. Δεν ντρέπεστε».

Η απάντησή του ήταν η εξής:

«Κάνε μου την χάρη να μην με λες κύριο, με σκοτώνεις. Δεν έχω λόγο να ντραπώ, λέω την αλήθεια»

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα μηνύματα αυτά είναι σε γνώση των γονέων των παιδιών.

Ελεύθερος υπό όρους ο δάσκαλος

Ελεύθερος αφέθηκε ο εκπαιδευτικός μετά την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους   της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καταβολή χρηματικής εγγύησης 5000 ευρώ καθώς και απαγόρευση προσέγγισης των κοριτσιών σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του έχει ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Και τα δύο αδικήματα είναι πλημμελήματα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Εισαγγελίας, η οποία προέβη σε διόρθωση καθώς αρχικώς είχε γίνει γνωστό πως διώκεται και για κακούργημα αλλά λόγω σοβαρότητας των πράξεων ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.