Quantcast

Σόου της... «υπουργού Θεραπείας» από την Αράχωβα στο δικαστήριο – «Δεν σας αναγνωρίζω» είπε στους δικαστές

Σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η αυτοαποκαλούμενη «υπουργός Θεραπείας» της Αράχωβας, η οποία δικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λιβαδειάς, κατηγορούμενη για απείθεια κατά των Αρχών και παραβίαση των νόμων κατά της πανδημίας. 

Η αναστολή της ποινής θα ισχύσει με την προϋπόθεση ότι η κατηγορούμενη εντός των επόμενων τριών ημερών θα κατεβάσει όλες τις πινακίδες από το “κατάστημα” στην Αράχωβα και θα το κλείσει.

«Δεν σας αναγνωρίζω» είπε στους δικαστές

Κατά τη σημερινή δίκη, η “υπουργός Θεραπείας” της Αράχωβας προχώρησε σε ένα προκλητικό σόου. Η ίδια φορούσε ένα φόρεμα που έμοιαζε με “τήβεννο” και είχε πάνω του αρχικά, που παρέπεμπαν -όπως η ίδια ισχυρίστηκε- στην παγκόσμια εκκλησία της ζωής. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε την “υπουργό Θεραπείας” για εξέταση, εκείνη είπε στους δικαστές ότι δεν τους αναγνωρίζει. “Ποια είναι η δικαιοδοσία σας; Δεν σας αναγνωρίζω. Αρνούμαι τις κατηγορίες”, είπε στο δικαστήριο. Όταν ο δικαστής της απάντησε ότι “παραβιάσατε τον νόμο για τον κορονοϊό”, εκείνη ρώτησε: “ποιος νόμος είναι αυτός;”.

Η ίδια μετέβη στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και προτίμησε να υπερασπιστεί μόνη τον εαυτό της. Ισχυρίστηκε ότι δεν διατηρεί κατάστημα στην Αράχωβα, αλλά ότι πρόκειται για το σπίτι της και ότι δεν πωλούσε τις θεραπείες, αλλά τις… αντάλλασσε με ενέργεια και βοηθούσε τον κόσμο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του. Οι δικαστές έμειναν άφωνοι πολλές φορές. Η ίδια δεν δεχόταν αρχικά τον κορονοϊό, στη συνέχεια όμως εμφάνισε ένα δικό της, ειδικό “σκεύασμα” για με το οποίο ψέκαζε. “Θα κάνω έφεση” είπε στους δημοσιογράφους, μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Όταν ρωτήθηκε, εάν την πλήρωναν για τις θεραπείες, απάντησε: “μου έφερναν πίτες. Αντάλλαζα τις θεραπείες με πίτες”.

Το βίντεο με το… αντίδοτο για τον κορωνοϊό

Σε ένα βίντεο που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, η “υπουργός Θεραπείας” υποστηρίζει ότι βρήκε το αντίδοτο κατά του κορωνοϊού. “Κυκλοφόρησε εδώ στην κορυφή του Παρνασσού”, ακούγεται να λέει, ενώ εμφανίζεται να μπαίνει σε ένα βανάκι, το οποίο χαρακτηρίζει “ερευνητικό κέντρο” και να υποδύεται τον ερευνητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι ζητούσε χορηγίες για την στήριξη της προσπάθειάς της και, όπως φαίνεται, είχε καταφέρει… να πείσει κάποιους. Στην επίσημη σελίδα του “υπουργείου Θεραπείας” οι “υπουργοί” εξηγούν ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανταλλάξουν τα ευρώ τους με μονάδες ευγένειας και να τις καταθέσουν υπέρ του “υπουργείου”.