Quantcast

Στανίση στο Real.gr: «Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν άνθρωπος διαμάντι, ήταν άνδρας αρσενικός που κρατούσε τον λόγο του»

Η αγαπημένη  λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση  μιλά συντετριμμένη στο Real.gr για την απώλεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Τάκη Μουσαφίρη,  που έφυγε σήμερα από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν από κορωνοϊό. 

Με φωνή που λυγίζει από την θλίψη για τον χαμό του Τάκη Μουσαφίρη,  η Κατερίνα Στανίση μιλά στο Real.gr  εκφράζοντας την αγάπη της και τον σεβασμό της .

«Ο Τάκης  Μουσαφίρης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε που με πίστεψε. Μου έδωσε το τραγούδι «Μυστικέ μου έρωτα», ένα τραγούδι που έκανε επιτυχία πριν από σαράντα χρόνια και τραγουδιέται ακόμα και σήμερα! Η ψυχούλα του να αναπαύεται και ο Θεός να του χαρίσει μια μεριά στον Παράδεισο! Ήταν πολύ καλός άνθρωπος δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, τι να σας πω…. Ήταν άνθρωπος διαμάντι, ήταν άνδρας αρσενικός που κρατούσε τον λόγο του! Θυμάμαι πως το « Μυστικέ μου έρωτα» το τραγουδούσα χωρίς να το έχω ηχογραφήσει δύο χρόνια και ενώ του το ζητούσαν διαφοροι καλλιτέχνες – λογικό γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο τραγούδι- δεν το έδωσε ποτέ! “Aυτό το τραγούδι το έγραψα για την Κατερίνα πώς να το δώσω” έλεγε . Αυτό πώς να μην το εκτιμήσεις… Ήταν εξαιρετικός σαν άνθρωπος και σαν συνθέτης έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες σε πολλούς τραγουδιστές …» δήλωσε με μεγάλη θλίψη η Κατερίνα Στανίση στο Real.gr.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι « Μυστικέ μου έρωτα»: