Quantcast

Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο - Θρίλερ με το 1,5 εκατ. ευρώ που είχε στο αυτοκίνητό του

Εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση να κρύβεται μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. 

Στο Δαφνί μεταφέρθηκε ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε χθες στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών. Όπως ανέφερε το Open, ο άνδρας είχε μεταπτώσεις στην ψυχολογία του και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ώστε να εξεταστεί και αν κριθεί αναγκαίο να λάβει την απαραίτητη αγωγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας θα παραμείνει εκεί μέχρι να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και να ενημερωθούν γι' αυτές οι δικαστικές αρχές, ώστε να προχωρήσουν στις σχετικές διώξεις.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει απο πού προήλθε το τεράστιο χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του, καθώς βρέθηκε να έχει 1,5 εκατ. ευρώ και κάθε λογής ναρκωτικά. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση να κρύβεται μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. 

 

«Εχω κάνει πολλά, έπρεπε να παραδοθώ»

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στο Εφετείο Αθηνών, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ προσπέρασε τον φρουρό που βρισκόταν στην είσοδο, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην παίκτη γνωστού ριάλιτι ο οποίος αργότερα έκανε κάποιες μουσικές εμφανίσεις.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο του 34χρονου. Σε αυτό δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, παρά μόνο ναρκωτικά.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, όμως αυτό που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν βαλίτσες με χρηματικό ποσό που άγγιζε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας ήταν υπό την επίρροια ναρκωτικών, ενώ αρκετές ώρες αργότερα, αφού οι Αρχές τον άφησαν να συνέλθει, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά».

 

Η ανακοίνωση της EΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη πρωινές ώρες της 13-8-2022, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-1.513.555 ευρώ

-336 δολαρίων Η.Π.Α.,

-275 γραμμ. κοκαΐνη,

-495,5 γραμμ. κατεργασμένης

-0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

-37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,

-131 δισκία ecstasy ,

-3 φαρμακευτικά δισκία,

-αυτοκίνητο,

-πιστόλι κρότου,

-267 φυσίγγια κρότου,

-χρηματοκιβώτιο

-4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,

-4 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»