Quantcast

Στον επετειακό 25ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, η DEMO ΑΒΕΕ υποστήριξε την Ομάδα Αιγαίου

Tην Ομάδα Αιγαίου, στον επετειακό  25ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, υποστήριξε  για έβδομη χρονιά η DEMO ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρίας, το οποίο τιτλοφορείται «Είναι Ευθύνη μας».

Ο επετειακός 25ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους ξεκίνησε το Σάββατο 04 Μαΐου 2019 και διήρκησε 10 ημέρες .Η Ομάδα διένυσε περισσότερα από 350 ναυτικά μίλια και επισκέφτηκε εφέτος τα νησιά  Φούρνοι, Θύμαινα, Δονούσα, Αμοργό και Κουφονήσι. Στους τόπους αυτούς διενεργήθηκαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων ενώ παράλληλα δωρίστηκε εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής. Τις δράσεις πλαισίωσαν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

H DEMO ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ομάδας Αιγαίου δώρισε για το μικρό νησί Μαράθι ένα ηλιακό φωτιστικό για το λιμάνι του ενώ μέρος της δωρεάς προορίστηκε στη λοιπή υποστήριξη του Διάπλου.    

Το 2019 αποτελεί ένα έτος ορόσημο για την Ομάδα Αιγαίου, καθώς συμπλήρωσε 25 χρόνια σταθερής παρουσίας στα νησιά και συνεχούς υποστήριξης των νησιωτών ενώ η DEMO για άλλη μια φορά  υποστήριξε το νησί Μαράθι καθώς τον Μάρτιο έστειλε φαρμακευτικά σκευάσματα και αναλώσιμα στο νησί για τη θερινή περίοδο 2019.