Συγκινεί ο επί 22 χρόνια μπουζουξής του Τόλη Βοσκόπουλου, Μανώλης Καραντίνης - ΒΙΝΤΕΟ

Με συγκινητικά λόγια μίλησε ο επί 22χρόνια μπουζουξής του Τόλη Βοσκόπουλου για την απώλεια του "πρίγκιπα" του ελληνικού τραγουδιού. 

Μιλώντας στις κάμερες, ο Μανώλης Καραντίνης είπε: "Είναι μεγάλη απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Δεν θα ξαναπεράσει ποτέ τέτοιος τραγουδιστής και τέτοιος άνθρωπος από τον σεβασμό που είχε προς τους άλλους ανθρώπους. Προσωπικά για εμένα θα ζει πάντα γιατί άφησε μεγάλο έργο στον ελληνικό πολιτισμό" είπε ο μουσικός και πρόσθεσε: "Ήταν σαν πατέρας μου και μπορώ να πω πιο πάνω και από πατέρας μου. Τον ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια".

Όσο για το τι θυμάται περισσότερο από τον Τόλη Βοσκόπουλο στα 22 χρόνια συνεργασίας τους; Ο Μανώλης Καραντίνης τόνισε: "Ο σεβασμός, η αρχοντιά του, ήταν άρχοντας, και η μεγάλη του φωνή". Του αφιέρωσε το "Πριν χαθεί το όνειρό μας" και τόνισε: "Κάθε φορά που έβγαινε ο Τόλης στη σκηνή, μου έκανε εντύπωση τα καλά λόγια που έλεγε για εμένα, πόσο μ' αγαπούσε και ήταν μεγάλη τιμή να μιλάει αυτός ο άνθρωπος για εμένα. Γιατί τον άκουγα από έξι χρονών, ήταν και η αφορμή που έμαθα μπουζούκι, ήταν ο πατέρας μου".