Quantcast

Συγκλονίζει ο 32χρονος πιλότος: «Τους παρακαλούσαμε να μη μας κάνουν κακό» - ΒΙΝΤΕΟ

Συντετριμμένος είναι ο 32χρονος πιλότος, που είδε τους αδίστακτους ληστές να σκοτώνουν την 20χρονη σύζυγό του δίπλα στο μωρό τους, ενώ αυτός ήταν δεμένος, στο άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στο σπίτι του, συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Εκεί έμεινε για αρκετή ώρα, ενώ κατά την αποχώρησή του έκανε δηλώσεις στις κάμερες και τα ΜΜΕ.

"Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς. Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό".

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα. Οι ληστές και δολοφόνοι σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος γαύγιζε συνεχώς και μετά εισέβαλαν στην μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του 32χρονου πιλότου και συζύγου της 20χρονης, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα της Δευτέρας. Εδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Οπως είπε ο 32χρονος φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι ή κατά άλλη εκδοχή με μία μπλούζα, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ, να κλαίει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αδίστακτοι δράστες απείλησαν το μωρό με όπλο, όπως λένε διαρροές από την Αστυνομία.

Επικήρυξαν 300.000 ευρώ τους φονιάδες της 20χρονης 

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών με κοινή απόφαση επικήρυξαν τους δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά προκειμένου να βρεθούν σύντομα στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. 

Πιο συγκεκριμένα, με  Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: "Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια στη χώρα μας"

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δηλώσεις μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρο Χρονόπουλο να κάνει λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα το οποίο διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως "τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας". Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.