Quantcast

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: Έγινε θαύμα - Είχα κάνει τάμα στον Άγιο Ταξιάρχη της Σύμης

«Έγινε ένα θαύμα. Σήμερα το πρωί άνοιξε τα ματάκια της και με τα χεράκια της έσφιξε τη μαμά της. Ο Θεός έκανε το θαύμα του. Όλοι οι άγιοι ήταν στο πλευρό του παιδιού μου. Νιώθουμε τώρα πολύ καλύτερα. Οι γιατροί μας είπαν να έχουμε υπομονή. Είχα κάνει τάμα στον Άγιο Ταξιάρχη της Σύμης, νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά», είπε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Όσο για τον δράστη, ο πατέρας της 8χρονης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν τον συγχωρώ για το κακό που έκανε στο παιδί μου και αυτό γιατί όλες αυτές τις μέρες δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει συγγνώμη. Θα είχα τη δύναμη να τον συγχωρήσω αν έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον για το παιδί», είπε.

Ο πατέρας της Αλεξίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που αυτές τις μέρες βρέθηκε στο πλευρό του και με λίγα λόγια αγάπης τους συμπαραστάθηκαν στον Γολγοθά τους.

Τέλος, ο πατέρας της Αλεξίας θέλησε να μεταφέρει μέσα από την εκπομπή το αίτημά του να αλλάξει ο νόμος για τις μπαλωθιές. «Να αλλάξει ο νόμος αυτός που υπάρχει, το απαιτώ. Οι 300 στη Βουλή να με ακούσουν και να αλλάξουν το νόμο και να μη βρεθεί άλλο παιδί στη θέση της κόρης μου», είπε χαρακτηριστικά.