Quantcast

Συνελήφθη 42χρονος: Κατηγορείται ότι εξαπατούσε πολίτες υποσχόμενος πως μπορούσε να μεσολαβήσει σε πλειστηριασμούς

Συνελήφθη 42χρονος που εξαπατούσε πολίτες, ισχυριζόμενος ότι είχε υψηλές διασυνδέσεις και μπορούσε να μεσολαβήσει σε πλειστηριασμούς.

Πρόκειται για τον απατεώνα με τα χίλια πρόσωπα, ο οποίος επικαλούνταν στα θύματά του υψηλές γνωριμίες ακόμα και με βαριά ονόματα της πολιτικής, χωρίς βέβαια να τις διαθέτει, και τους έπειθε ότι μπορούσε να τους βιοηθήσει να αγοράσουν ακίνητα φιλέτα σε πλειστηριασμούς μόλις στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας. 

Ετσι κατάφερνε να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά και μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι τα οικονομικά του οφέλη ανέρχονται στα 120.000  ευρώ. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη με ένταλμα, πρωινές ώρες της 20-6-2022 στο Βύρωνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτες.
 
Ειδικότερα, ο 42χρονος κατηγορείται ότι, με το πρόσχημα ότι έχει τη δυνατότητα να μεσολαβεί σε διεξαγωγή πλειστηριασμών κατασχεμένων οχημάτων και άλλων αντικειμένων, εξαπατούσε πολίτες, αποκομίζοντας τμηματικά το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.