Quantcast

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης - Νέα στοιχεία

Συνελήφθη ο γνωστός Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από μία 17χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα.

Μάλιστα η 17χρονη συνοδευόταν και από τη μητέρα της. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να συλληφθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη στην κατάθεσή της υποστήριξε πως γνώρισε τον ποδοσφαιριστή σε ένα μπαρ στο Ωρωπό, το Σαββατοκύριακο, και με έντεχνο τρόπο κατάφερε να την μεθύσει και στη συνέχεια να την παρασύρει στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα όπου και ασέλγησε σε βάρος της σε σημείο μάλιστα βιασμού.

Μόλις η ανήλικη έφυγε από το διαμέρισμα του διεθνή αμυντικού κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στη μητέρα της και στη συνέχεια στην Αστυνομία.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού.

Αλλος ένας Νιγηριανός και μάλιστα καλλιτεχνικός μάνατζερ αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο καθώς κατηγορείται και αυτός για βιασμό της 17χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr η 17χρονη είχε γνωριστεί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες σε κοινή παρέα στην οποία συμμετείχε και ο καλλιτεχνικός μανατζερ από τη Νιγηρία.

Το βράδυ της Παρασκευής όλοι μαζί πήγαν σε καλλιτεχνικό χώρο στον Ωρωπό, όπου ο μάνατζερ διοργάνωνε συναυλία με ξένο τραγουδιστή. Μετά το τέλος της συναυλίας οι τρεις τους πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο προκειμένου να πιούν ένα ποτό, όπως φέρεται να λέει στην κατάθεσή της η 17χρονη.

Στο σπίτι στη Γλυφάδα φέρεται να βίασαν την ανήλικη διαδοχικά πρώτα ο Σεμέδο και μετά ο καλλιτεχνικός μάνατζερ.  

Η 17χρονη θα εξεταστεί σήμερα από ιατροδικαστή. Στο μεταξύ ο γνωστός ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 17χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.