Quantcast

Συνταγή ημέρας: Κώστας Γεωργατζάς – Κοτόπιτα με μυρωδικά, γλυκές πιπεριές και καπνιστό τυρί Μετσόβου

Credit: 123RF & real taste & style/Σισσυ Νίκα

Credit: 123RF & real taste & style/Σισσυ Νίκα

Μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων…

Μια γεύση της βουνίσιας αυθεντικής κουζίνας μεστή και κελαριστή. Ταιριάζει με τις δροσιές του φθινόπωρου και του χειμώνα και με ένα ροζέ ή κόκκινο κρασί δένει αρμονικά.

Η γεύση του κοτόπουλου με το μοναδικό καπνιστό μετσοβόνε του Ιδρύματος Αβέρωφ αναδεικνύεται και θα σας αρέσει πολύ.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr