Quantcast

Συσκέψεις και επαφές του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα

H επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για αντιμετώπιση της πανδημίας στην Βόρεια Ελλάδα, ο συντονισμός όλων των υγειονομικών σχηματισμών, καθώς και η ενημέρωση των τοπικών φορέων για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελούν το αντικείμενο των συναντήσεων που θα έχει σήμερα και αύριο ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κωτσιόπουλος έχει συγκαλέσει τεχνικές συσκέψεις με τους Διοικητές των δύο Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, καθώς και με εκπροσώπους ιδιωτικών κλινικών της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424.

Αύριο ο κ. Κωτσιόπουλος θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.