Quantcast

Τα νέα στοιχεία της άγριας δολοφονίας του δικηγόρου στην Τροιζηνία - Τι ερευνούν οι Αρχές

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η άγρια δολοφονία του 58χρονου Δικηγόρου Αθηνών που βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην βεράντα της μονοκατοικίας του στην θέση Ψήφτα Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις του Ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το θύμα φέρει βαθύ τραύμα στην κροταφική χώρα, το οποίο προκλήθηκε μάλλον από γεωργικό εργαλείο, καθώς έχει περίμετρο στον κρόταφο με κυκλική ροπή.

Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης, να αιφνιδίασε στον ύπνο του τον 58χρονο δικηγόρο, καθώς διαπιστώθηκε από την νεκροτομή πίεση και κάκωση στην σπονδυλική στήλη του θύματος, κάτι που δείχνει πως ο δράστης ίσως έβαλε το γόνατο του στην πλάτη του άτυχου δικηγόρου την ώρα που αυτός κοιμόταν και αφού τον ακινητοποίησε, στην συνέχεια του κατάφερε το χτύπημα με το γεωργικό εργαλείο, στην κροταφική χώρα.

Όπως προαναφέρθηκε ο άτυχος δικηγόρος, παρά το βαθύ θανατηφόρο τραύμα, κατάφερε για λίγα λεπτά να σηκωθεί από το κρεβάτι του και να κατευθυνθεί στην βεράντα, ίσως σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια, δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει, καθώς κατέρρευσε στο μπαλκόνι και στην συνέχεια άφησε την τελευταία πνοή, συνεπεία ακατάσχετης αιμορραγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο των έμπειρων Αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν φτάσει στην Τροιζηνία και πραγματοποιούν έρευνες, κάνουν λόγο για θρίλερ καθώς τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους, οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα τελευταία χρόνια ο 58χρονος, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, είχε εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα στην περιοχή, καθώς είχε αρχίσει να αναλαμβάνει υποθέσεις σε τοπικό επίπεδο, αφήνοντας ουσιαστικά το γραφείο του στην Αθήνα.

Ωστόσο ταξίδευε και στην Αθήνα για να διευθετεί εκκρεμείς υποθέσεις του γραφείου του, ενώ το Σαββατοκύριακο είχε πάει στην Τροιζηνία, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν φίλοι και γνωστοί πως έχει φύγει από την Αθήνα, για τον τόπο καταγωγής του.

Η μητέρα του δεν άκουσε

Στην διώροφη μονοκατοικία στην θέση Ψήφτα, όπου και διέμενε στον δεύτερο όροφο ο άτυχος δικηγόρος, την ημέρα της δολοφονίας του, κατά πάσα πιθανότητα ξημερώματα Σαββάτου κανείς δεν άκουσε τίποτα, παρά το γεγονός πως η μητέρα του η οποία όμως πάσχει από βαριάς μορφής άνοια, διαμένει στον πρώτο όροφο της οικίας.

Κατά συνέπεια δεν είναι σε θέση να πει το οτιδήποτε για την δολοφονία του γιου της στους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.

Ωστόσο αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους Αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι το γεγονός πως η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και ήταν κανονικά κλειδωμένη από μέσα.

Ίσως λοιπόν ο δράστης να είχε αντικλείδι η… κανονικό κλειδί πρόσβασης στην κλειδαριά της πόρτας.

Παράλληλα το εσωτερικό του σπιτιού δεν φέρει ίχνη έρευνας, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας και ισχυροποιεί το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, έχουν ήδη ζητήσει άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών ώστε να δουν τις τελευταίες επαφές του άτυχου δικηγόρου, ενώ παράλληλα ερευνούν τις υποθέσεις που είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Τροιζηνία.