Quantcast

Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: «Εγώ τον χτύπησα», είπε ένας 30χρονος στην ΕΛΑΣ

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. 

Ο θάνατος ενός οπαδού της ΑΕΚ λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου της Super League αμαύρωσε το πάρτι που είχε στηθεί έξω από την «ΟΠΑΠ Αρένα». 

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση κατά τα επινίκια και λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά και η καταγγελία της μητέρας του άτυχου άνδρα ήρθαν να ανατρέψουν τις συνθήκες θανάτου και έκαναν τις αστυνομικές Αρχές να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό έξω από το γήπεδο, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν έναν 30χρονο να πηγαίνει μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και να παραδέχεται ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον 48χρονο έξω από το γήπεδο.  Επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθη, παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις.

 Όπως έγινε γνωστό θύμα και δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ,, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα είχε χτυπήσει τη σύντροφό του, η οποία είχε απομακρυνθεί, για να ακολουθήσει η συμπλοκή με τον 30χρονο.