Quantcast

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο στο κέντρο που τραγουδούν η Πάολα και ο Κουρκούλης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδούν ο Νίκος Κουρκούλης και η Πάολα, όταν η λογομαχία που άρχισε μεταξύ του μετρ του μαγαζιού και μίας παρέας με αφορμή τον λογαριασμό εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με βρισιές, ξυλοδαρμούς και μηνύσεις εκατέρωθεν.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso», ο μετρ του νυχτερινού κέντρου κατήγγειλε στον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου ότι το βράδυ του Σαββάτου ξυλοκοπήθηκε από δύο πελάτες, οι οποίοι με τη σειρά τους τον κατηγορούν για τον τραυματισμό μίας εγκύου.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε ο υπεύθυνος του καταστήματος κατά των πελατών, κάποια στιγμή ένας από τους σερβιτόρους του μαγαζιού του είπε ότι μία παρέα αρνιόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Οι θαμώνες είπαν αργότερα πως ο λογαριασμός άγγιζε τα 1.000 ευρώ για δύο μπουκάλια αλκοόλ και μερικά πανέρια με λουλούδια που είχαν πετάξει στην πίστα.

«Είδα μία παρέα επτά ατόμων, ο ένας εκ των οποίων μου είπε "φύγε από εδώ''. Η παρέα ήταν γνωστή στο μαγαζί και μάλιστα πρόκειται για τακτικούς πελάτες, οι οποίοι όμως αρνούνταν να πληρώσουν τον λογαριασμό. Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών, αφού με εξύβρισε, μου όρμησε και άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο στήθος και αμέσως τον συνέδραμε και ένα άλλο μέλος από την παρέα τους», αναφέρει στην κατάθεσή του ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο θερμόαιμοι θαμώνες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο ένας τον χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, την ώρα που ο άλλος τον είχε ακινητοποιήσει κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα».