Quantcast

Θεσσαλονίκη: Επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στον Λευκό Πύργο - Προσαγωγές μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στον Λευκό Πύργο για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οπως αναφέρει το grtimes.ge, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επιχείρηση για την απομάκρυνση ατόμων, που επιθυμούσαν να μπουν μέσα στο μνημείο για να αναρτήσουν πανό και προχώρησε σε προσαγωγές.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα, μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν να μπουν μέσα στον Λευκό Πύργο ώστε να αναρτήσουν πανό για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας με την ομάδα της Άμεσης Δράσης και ΔΙΑΣ να παρεμβαίνουν και να τους περιορίζουν. Στη συνέχεια έγιναν τρεις προσαγωγές.

Εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στο GRTimes πως «βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο για μια παράσταση διαμαρτυρίας, με σκοπό να ξεδιπλώσουμε ένα μεγάλο πανό ενάντια στα κυκλώματα μαστροπείας» και συμπλήρωσε «οι δυνάμεις της αστυνομίας ήρθαν με περισσή εκδικητικότητα να διακόψουν την παρέμβαση μας».

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα, στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο είναι αναρτημένα διάφορα πανό της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών αλλά και άλλων οργανώσεων.

 

Νάσος Ηλιόπουλος: Μακάρι οι αρχές να ήταν εξίσου γρήγορες στην κινητοποίηση για την υποστήριξη των θυμάτων

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση του στο twitter, σχολίασε τις προσαγωγές στις οποίες προχώρησε η αστυνομία κατά την παρέμβαση των μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με πανό υπέρ της 24χρονης Γεωργίας. «Παρέμβαση αλληλεγγύης στην 24χρονη, με ανάρτηση πανό, στον Λευκό Πύργο από μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Μακάρι οι αρχές να ήταν εξίσου γρήγορες στην κινητοποίηση για την υποστήριξη των θυμάτων».