Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. που μετέφερε παράνομα μετανάστες προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Στη σύλληψη δύο Πακιστανών ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, μαζί με έτερους σταθμούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, στην Εγνατία Οδό – ύψος Λαγκαδά, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Ωστόσο ο οδηγός του (32χρονος), δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, έπειτα από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο σε περιοχή της Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των "Σφαγείων", ακινητοποιήθηκε και οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων Πακιστανών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.