Quantcast

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε πεζή στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday, πρόκειται για 23χρονο Έλληνα, τον οποίον αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Αφού παραδόθηκε αυτοβούλως πριν μερικά εικοσιτετράωρα στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για τροχαίο με εγκατάλειψη.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα -είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού-μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, λίγα μέτρα δίπλα της ο οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν.