Quantcast

Μακελειό στη Θήβα: Νεκροί πατέρας και γιος σε πυροβολισμούς μεταξύ ομάδων σεκιούριτι - Ενας σοβαρά τραυματίας

Τραγωδία το μεσημέρι της Παρασκευής  στην περιοχή των Θεσπιών Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων σεκιούριτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του υιού του, καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος που προκλήθηκε η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες κάτι που σημαίνει ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Τρεις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, Lamianow.gr, οι ιδιοκτήτες ανταγωνιστικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας συνεπλάκησαν - χωρίς ακόμη να έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος - με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πατέρα και γιου, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 16.30 και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από – αστυνομικές πηγές – οι τρεις άνθρωποι που συνεπλάκησαν στο φονικό και είχαν διαφύγει, συνελήφθησαν. Μάλιστα ένας εκ των τριών -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- συνελήφθη τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σωτηρία

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι εμπλεκόμενοι παλιότερα είχαν συνεργαστεί και για ένα διάστημα.