Quantcast

Θρίλερ με την 48χρονη στο Καρπενήσι: Αγνοείται για τρίτη μέρα - Τι έγραφε στο τελευταίο της σημείωμα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης στη γέφυρα της Τατάρνας στην Ευρυτανία.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της, με drones και δύτες να σαρώνουν στεριά και θάλασσα. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου μάλιστα το ναυαγοσωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισε στο βυθό της λίμνης Κρεμαστών ένα εύρημα που ενδεχομένως να σχετίζεται με την εξαφάνισή της.

 Το συγκεκριμένο ρομπότ έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων και έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του.

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ χτενίζοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση.  Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο το επόμενο διάστημα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης, το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο όχημα της 48χρονης, στο οποίο έγραφε «αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη ή ανάπηρη σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Ο σύζυγος της γυναίκας έχει κληθεί από τις Αρχές για να δώσει στοιχεία, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη της, ενώ την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η 48χρονη να προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της μετά από κάποιο καυγά.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr, η χθεσινή αναζήτηση στα νερά της Λίμνης Κρεμαστών και σε χερσαία παραλίμνια τμήματα δεν απέδωσε καρπούς

Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή τα συνεργεία ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη της. Το απόγευμσ της Πέμπτης βρέθηκε το αυτοκίνητό της σταθμευμένο στη Γέφυρα Τατάρνες, με τις αρχές να εξετάζουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα.

Καρπενήσι: Σε στεριά και θάλασσα ψάχνουν την 48χρονη που αγνοείται - Τι έγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε
Ευρυτανία
Ευρυτανία
Ευρυτανία

Οι δηλώσεις της μητέρας της

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στην γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά. Πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους» δήλωσε η μητέρα της στο Mega.