Quantcast

«Θρίλερ» με το εύφλεκτο υλικό σε τσάντα στην είσοδο του Εφετείου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως στην συμβολή της με την Λ. Αλεξάνδρας, όταν μια σχολική τσάντα, η οποία ήταν παρατημένη κοντά στα σκαλιά του κτιρίου, άρπαξε φωτιά.

Βέβαια η πυρκαγιά σβήστηκε γρήγορα καθώς ήταν μικρής έκτασης, πλην όμως όταν έγινε έλεγχος από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε πως η τσάντα περιείχε υπολείμματα από μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και κροτίδες.

Το πρώτο ενδεχόμενο που εξετάζεται για την… παρατημένη σχολική τσάντα στα σκαλιά του Εφετείου είναι να πρόκειται για κάποια εμπρηστική ενέργεια.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, τότε αν μη τι άλλο θα πρέπει να επικρατήσει προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ και στην ηγεσία της, καθώς ο άνθρωπος που άφησε την τσάντα με τις κροτίδες και τα μπουκάλια με το εύφλεκτο υγρό, το έκανε στην κυριολεξία κάτω από τη «μύτη» των αστυνομικών, καθώς το κτίριο του Εφετείου έχει μόνιμη και μεγάλη αστυνομική δύναμη φύλαξης, πλην όμως οι ένστολοι δεν αντιλήφθηκαν, όχι μόνο την παρουσία του ατόμου, κάτι που είναι λογικό, αλλά κυρίως ότι υπήρχε μια παρατημένη τσάντα στα σκαλιά του κτιρίου. Κάτι που άμεσα θα έπρεπε να τους είχε προκαλέσει την περιέργεια και κυρίως την κινητοποίηση. 

Στο μεταξύ τα υπολείμματα της τσάντας μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διερευνηθούν για τυχόν αποτυπώματα ή DNA του ανθρώπου που την τοποθέτησε στα σκαλιά του κτιρίου.