Quantcast

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Πρώην μοντέλο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ένα πρώην φωτομοντέλο που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Μυστήριο επικρατεί με την υπόθεση θανάτου μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Την γυναίκα -ηλικίας περίπου 35-37 ετών – βρήκε νεκρή η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην τοπική ιστοσελίδα Loutrakiblog.gr, η γυναίκα ήταν πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές στο παρελθόν.

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδελφός της είχε πεθάνει, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο, ενώ πριν από δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της.

Έπειτα από αυτό, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.