Θρήνος στην Κυπαρισσία για τον 38χρονο - Ετσι έγινε το φονικό

Θρήνος στην πόλη της Κυπαρισσίας για το χαμό του 38χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος.

 

Σήμερα το πρωί, λίγα λουλούδια έχουν αφεθεί έξω από το κατάστημα που έχει τοιχοκολληθεί και το έντυπο αγγελτήριο κηδείας, η οποία θα γίνει το απόγευμα με την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία να καλείται να βρει δύναμη για να πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους, σε ένα εξαιρετικό παλικάρι όπως όλοι ξέρουν καλά και περιγράφουν.

Παντού ένα σκηνικό σιωπής και οδύνης κυριαρχεί, αφού κανείς δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή… εξήγηση στο τι έγινε και έχουμε φθάσει σε μια ανείπωτη τραγωδία. Με ένα παλικάρι, νιόπαντρο με όλη τη ζωή μπροστά του με ένα μωρό παιδί, να αφήνει την τελευταία του πνοή από τον πυροβολισμό που δέχθηκε από το περίστροφο που έφερε ο 72χρονος, που μετά το… επεισόδιο με τον λογαριασμό και το συμβόλαιό του, έκανε πράξη την απειλή του.

Ο δράστης μετέβη με ταξί στο σπίτι του, επέστρεψε με άλλο ταξί μετά από ένα τέταρτο, μπήκε στο κατάστημα κρατώντας το όπλο του, πήγε στα πλάγια και πυροβόλησε από απόσταση 1,5 μέτρου στην κοιλιακή χώρα τον νεαρό, με το πλήγμα να είναι θανάσιμο. Στην συνέχεια έφυγε σαστισμένος εμφανίζεται να κυκλοφορεί μπρος πίσω ανάμεσα στον κόσμο που είχε σοκαριστεί, μετέβη στην πιάτσα των ταξί, πήρε άλλο ταξί και παραδόθηκε στην αστυνομία. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα σήμερα.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την κατάσταση: