Quantcast

Θύμα ληστείας επιχειρηματίας στη Νέα Πεντέλη - Πώς του άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα την ώρα που έδειχνε το σπίτι στους... υποψήφιους ενοικιαστές

Θύμα της συμμορίας των «ενοικιαστών» έπεσε επιχειρηματίας στη Νέα Πεντέλη. Του πήραν μέσα από το σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ο άνδρας είχε βάλει αγγελία να νοικιάσει τη μονοκατοικία στη Νέα Πεντέλη. Χθες το απόγευμα εμφανίστηκε ένα ζευγάρι καλοντυμένο με αυτοκίνητο πολυτελείας.

Καθώς ο ιδιοκτήτης τους έδειχνε τους χώρους του σπιτιού, η γυναίκα άρχισε να τον απασχολεί με ερωτήσεις και απομονώνοντας τον σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Την ίδια ώρα ο «σύζυγος» έψαχνε το σπίτι και άρπαξε χρήματα και κοσμήματα που βρήκε.

Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ το ζευγάρι είχε φύγει.

Τότε ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι λείπουν χρήματα και κοσμήματα και ενημέρωσε την αστυνομία. Ο άνδρας είχε κρατήσει την πινακίδα, το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου, τα οποία έδωσε στους αστυνομικούς.

Δύο ώρες μετά ο δράστης εντοπίστηκε στον Γέρακα και προσήχθη στο Α.Τ. Παλλήνης όπου κλήθηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος τον αναγνώρισε.

Χρήματα και κοσμήματα δεν βρέθηκαν στην κατοχή του και εκτιμάται από τις Αρχές ότι τα έχει η γυναίκα που αναζητείται.