Quantcast

Τι δήλωσε η Κατερίνα Παπακώστα για την αγωγή Λυκουρέζου

Για τις επίμαχες δηλώσεις της, για τις οποίες μάλιστα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατέθεσε αγωγή εναντίον της, μίλησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra.

Καλόπιστη δήλωσε η κ. Παπακώστα, σε ότι αφορά την αγωγή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, συνεχίζοντας πως δεν θα μπει στον πειρασμό να υποθέσει πως γίνεται στόχος επιθέσεων για τη δημιουργία εντυπώσεων επειδή κατέχει την συν-ευθύνη του υπουργείου. «Δεν θέλω να εξετάσω περισσότερο τους λόγους των συνηγόρων», πρόσθεσε, παραπέμποντας επίσης στην ανακοίνωση που νωρίτερα εξέδωσε.

Για τις επίμαχες δηλώσεις της είπε, πως απλώς συνεχάρη την επιχειρησιακή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής, με την εξάρθρωση της λεγόμενης «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού», ενώ δήλωσε ότι πληγώθηκε προσωπικά με τον φόνο του δικηγόρου Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Αναλυτικότερα δήλωσε, «Εγώ, αναφέρθηκα στο σύνολο της υπόθεσης. Δεν με κάνει ευτυχή το γεγονός ότι ένας συνάδελφος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, και ότι έχουμε ήδη δύο προφυλακισμένους δικηγόρους. Κάποιοι βέβαια στα social media έσπευσαν να πουν ότι ήταν αλλαγή πλεύσης και ό,τι άλλο».

Η Κατερίνα Παπακώστα επεσήμανε μάλιστα ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αρχές της χώρας δεν θα αφήσουν τέτοια «επικίνδυνα και πολυπλόκαμα κυκλώματα», όπως η μαφία των φυλακών, στην ησυχία τους.

Δείτε το βίντεο: