Τι λένε τουρίστας και επιχειρηματίας για τον «χρυσό λογαριασμό» στην Μύκονο

Τι ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας και ποιον «κατηγορεί» για τον θόρυβο που ξέσπασε. Τον γύρο του κόσμου, κάνει η καταγγελία για τις υψηλές τιμές που πλήρωσε η παρέα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο "φουσκωμένος" λογαριασμός που πλήρωσε ένας Αμερικανός τουρίστας, στη Μύκονο.

Καλαμαράκια από χρυσάφι φαίνεται πως κατανάλωσε μια παρέα τουριστών σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου καθώς πλήρωσε 591 ευρώ για έξι μερίδες. Ο συνολικός λογαριασμός εκτοξεύτηκε στα 836€.

Ο “φουσκωμένος” λογαριασμός κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ο Αμερικανός τουρίστας ανάρτησε το δελτίο παραγγελίας επισημαίνοντας πως εκείνος και η παρέα του , για έξι μερίδες καλαμαράκια, έξι τοπικές μπύρες σε μεγάλο ποτήρι, δυο μπουκάλια νερό, και ένα συσκευασμένος χυμό ντομάτας κλήθηκαν να πληρώσουν συνολικά 836 ευρώ.

Μάλιστα  και άλλοι χρήστες του διαδικτύου, έχουν αναρτήσει δελτία παραγγελιών από το ίδιο εστιατόριο αναδεικνύοντας τις υψηλότατες τιμές των προϊόντων.

Ο υπεύθυνος του παραθαλάσσιου εστιατορίου, μίλησε στον  ΑΝΤ1 και υποστήριξε πως η παρέα των τουριστών αποτελούνταν από 9 άτομα που παρήγγειλαν τέσσερα κιλά φρέσκα καλαμάρια.

Επισημαίνει μάλιστα πως όλες οι τιμές είναι εγγεγραμμένες στους τιμοκαταλόγους του εστιατορίου, ενώ η συγκεκριμένη παρέα ήταν πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα και τις τιμές καθώς άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα.