Quantcast

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης επισκεύασε το όχημα της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου

Tο όχημα της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» συντήρησε και επανέφερε σε άριστη κατάσταση το προσωπικό του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης, που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Ο διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Στυλιανός Λαφιωνιάτης παρέλαβε σήμερα και επίσημα προς χρήση τη συντηρημένη κινητή μονάδα. 

Στο 304 ΠΕΒ βρέθηκαν επίσης ο διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Ντόκος και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, Αντώνιος Οικονόμου, οι οποίοι ευχαρίστησαν το διοικητή και το προσωπικό - πολιτικό και στρατιωτικό - για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Οικονόμου βράβευσε τους επί δεκαετία τουλάχιστον εθελοντές αιμοδότες. Εξάλλου συναντήθηκε κατ' ιδίαν με το σωματείο του πολιτικού προσωπικού του εργοστασίου 304 ΠΕΒ το όποίο έθεσε διάφορα θέματα.