Quantcast

Το ολλανδικό πείραμα στη Ρόδο: Οι τουρίστες στην πισίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς φαίνεται να περνούν οι 189 Ολλανδοί τουρίστες που έφτασαν στο «νησί των Ιπποτών» τη Δευτέρα, από το Άμστερνταμ.

Οι Ολλανδοί τουρίστες έφυγαν από την πατρίδα τους για να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο και τον ηλιόλουστο καιρό της Ελλάδας, μέχρι και τις 19 Απριλίου. Όλοι διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, τηρώντας  τα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου για την προστασία από τον κορωνοϊό. 

Σε ένα «πείραμα» που δοκιμάζεται από ειδικούς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, οι οποίοι δεν ήθελαν να χάσουν άλλη μία τουριστική σεζόν εξαιτίας του κορωνοϊού, οι τουρίστες έφτασαν στο νησί της Ρόδου, ως μέρος μιας δοκιμαστικής διαδικασίας για να δουν αν μπορούν να οργανωθούν ασφαλείς διακοπές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι 189 τουρίστες διασκεδάζουν στην πισίνα κάνοντας διάφορες αθλοπαιδίες και απολαμβάνουν στο γρασίδι του πολυτελούς ξενοδοχείου την γυμναστική τους. Οι διακοπές στην Ελλάδα, είναι συνδεδεμένες για τους τουρίστες, με τον καυτό ήλιο κα τις μοναδικές στιγμές που βιώνουν στη χώρα μας, αντικρίζοντας το Αιγαίο. 

 

«Αφού απόλαυσα μια ηλιόλουστη ημέρα, τώρα βρίσκομαι στο μπουφέ του εστιατορίου. Μετά το δείπνο, αυτή η υπέροχη ημέρα τελειώνει μουσικά… με την μπάντα στο cocktail bar», αναφέρει ένας από τους τουρίστες που βρίσκονται στην  Ρόδο.

Την ίδια στιγμή, σχολιάζει και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν στο ξενοδοχείο λόγω της πανδημίας υπογραμμίζοντας πως δεν αποτελούν εμπόδιο στις διακοπές τους. «Στο εστιατόριο τα έπιπλα απέχουν μεταξύ τους ενάμιση μέτρο και δεν επιτρέπεται να τα μετακινήσουμε. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Φίλοι και οικογένειες περνούν μαζί αυτά τα όμορφα βράδια, οπότε δεν χρειάζεται σημαντική προσαρμογή.