Quantcast

Το σκηνικό της φρίκης στα Γλυκά Νερά περιγράφει στην κατάθεσή του ο σύζυγος της 20χρονης

Ολόκληρο το σκηνικό τις φρίκης και τις τραγικής απώλειας που έζησε ο 32χρονος πιλότος, εξιστόρησε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Δευτέρας σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε.

Είναι ο άνθρωπος που είδε από την μια στιγμή στην άλλη την ζωή του να αλλάζει, όταν στο σπίτι τους εισέβαλαν αδίστακτοι ληστές οι οποίοι σκότωσαν την γυναίκα του και έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με όπλο ακόμα και το 11μηνών μωρό του.

Η πρώτη κατάθεση του τραγικού πατέρα και συζύγου είναι συγκλονιστική, καθώς εξιστορεί λεπτό προς λεπτό στους έμπειρους Αστυνομικούς τις ΥΔΕΖΙ, ολόκληρο το σκηνικό της φρίκης που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από την στιγμή που οι ληστές μπήκαν στην μεζονέτα του, μέχρι που κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία και να ενημερώσει για το τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο 32χρονος αφού κατάφερε να συρθεί μέχρι το κινητό του τηλέφωνο και ενώ ήταν δεμένος με το ίδιο σχοινί χειροπόδαρα και φιμωμένος με ταινία συσκευασίας, έφτασε μέχρι την συσκευή του τηλεφώνου και με την μύτη του πληκτρολόγησε τον αριθμό του 100.

 

Αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης που απάντησε στην κλήση στις 06:20 τα ξημερώματα άκουσε έναν άνδρα με πνιχτή φωνή, λόγο του ότι ακόμα ήταν φιμωμένος, να του λέει: «…ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά …μπήκαν ληστές στο σπίτι μου και σκότωσαν την γυναίκα μου, εγώ είμαι δεμένος και φιμωμένος….»

 

Μέχρι αργά το απόγευμα ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της Πολιτικής Αεροπορίας έδινε κατάθεση στους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις ΥΔΕΖΙ.

Όλα έγιναν γύρω στις 05:00 το πρωί, όταν τρεις κουκουλοφόροι, μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην μεζονέτα της οικογένειας στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά.

Αμέσως έπιασαν το μικρό σκυλί της οικογένειας για να μην γαυγίσει και το θανάτωσαν δια απαγχονισμού, καθώς το κρέμασαν με το λουρί του από τα κάγκελα του μπαλκονιού.

Ο 32χρονος άκουσε πως κάτι συμβαίνει στο ισόγειο του σπιτιού του και κατέβηκε από την κρεβατοκάμαρα προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, κατά πάσα πιθανότητα πιστολιών ή περιστρόφων, και αφού του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με ίδιο σχοινί, αμέσως τον ανέβασαν στην σοφίτα όπου βρίσκονταν η 20χρονη σύζυγος του και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους, που κοιμούνταν στην κούνια του.

Οι πρώτες κουβέντες που είπαν οι οπλοφόροι, στον 32χρονο ήταν λακωνικές: «…που είναι τα λεφτά, που έχεις το χρηματοκιβώτιο…».

Στην κρεβατοκάμαρα φίμωσαν τον 32χρονο με μια ταινία γιατί προσπάθησε να βάλει τις φωνές και τον έριξαν στο πάτωμα μπρούμυτα, δίπλα ακριβώς στο κρεβάτι. Κατά συνέπεια ο ίδιος δεν είχε οπτική επαφή, παρά μόνο άκουγε τα όσα φριχτά και τραγικά διαδραματίστηκαν στο υπνοδωμάτιο τα αμέσως επόμενα λεπτά.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο έντρομος 32χρονος άκουγε απελπισμένος τους ληστές να βασανίζουν τη σύζυγο του προκειμένου να τους αποκαλύψει, που υπάρχουν χρήματα και χρηματοκιβώτιο. Την 20χρονη ήδη της είχαν δέσει τα χέρια με μια μπλούζα και η ίδια ήταν ανήμπορη πια να αντιδράσει.

Μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει μέχρι στιγμής ο τραγικός σύζυγος, οι αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν το 11 μηνών μωρό με όπλο, απευθυνόμενοι στην μητέρα του προκειμένου να την αναγκάσουν να τους πει που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και βέβαια εάν υπάρχει χρηματοκιβώτιο μέχρι που την σκότωσαν με θάνατο ασφυκτικό.