Quantcast

Τραγωδία: Στα αζήτητα το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα του

Στα αζήτητα του νεκροτομείου του νοσοκομείου της Πάτρας παραμένει, από την περασμένη Δευτέρα, το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα του.

Όπως αναφέρει το patrastimes, κανείς δεν έχει αναζητήσει το ανδρόγυνο που πέθανε μέσα στο σπίτι του, με λίγες ημέρες διαφορά ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολλές προσπάθειες η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει μακρινό τους συγγενή, στον οποίο γνωστοποίησαν το συμβάν και αναμένουν ενημέρωση εάν θα παραλάβει ή όχι τις σορούς προκειμένου να γίνει η ταφή τους.

Ο 93χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο της κουζίνας σε προχωρημένη σήψη και η 73χρονη σύζυγος του στο μπάνιο. Από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι πρώτα κατέληξε ο άνδρας από χτύπημα στο κεφάλι μετά από πτώση και μετά από μερικές ημέρες η σύζυγός του, από εγκεφαλικό.

Η γυναίκα ζούσε με την σορό του άνδρα της πάνω από μία εβδομάδα και έχουν προκύψει στοιχεία ότι ακολουθούσε κανονικά τις καθημερινές της συνήθειες. Πρόβλημα υγείας το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε η 73χρονη φαίνεται ότι δεν της επέτρεψε να κατανοήσει το τι είχε συμβεί.