Quantcast

Τραγωδία στα Τέμπη: «Έχασα τον αδερφό και τον πατέρα μου»- Ξέσπασε συγγενής αγνοούμενων -Βίντεο

Oργή και πόνος από τους συγγενείς που ζητούν απαντήσεις. 

Παρά την οργή για τον χαμό πατέρα και αδελφού, ένας νεαρός άνδρας ζητά απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν όλη την Ελλάδα για την τραγωδία στα Τέμπη. 

«Άμα χρειαστεί να κάνετε κάτι θα σας πάρουμε τηλέφωνο πίσω κύριε. Τέσσερις φορές καταγράψανε το όνομά μου και κανείς δεν έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο πίσω», αναφέρει ο νεαρός που έχασε πατέρα και αδερφό στο δυστύχημα στα Τέμπη και μέχρι σήμερα, Πέμπτη, δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για τους συγγενείς του. 

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτήν την στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω», είπε, συντετριμμένος. «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει κάνει κάτι γι αυτό. Νέα παιδιά. Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών. Είχε την ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν λέει τίποτα γι αυτό».

Ο ίδιος σημείωσε πως τόσο το εισιτήριο του αδερφού του όσο και του πατέρα του κλείστηκαν ηλεκτρονικά, ωστόσο μέχρι και σήμερα η εταιρία δεν τον έχει ενημερώσει σε ποιο βαγόνι κάθονταν. 

Δείτε το βίντεο: