Quantcast

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία – Την εγκατέλειψαν στο αυτοκίνητο -Βίντεο

Η 8χρονη βρέθηκε από περαστικό εγκαταλελειμμένη μέσα σε αυτοκίνητο, με τους γονείς να κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Χαλάνδρι, σε συνοικία Ρομά. Όπως μετέδωσε το Mega, ένας περαστικός είδε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι δεν αντιδρούσε. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του κοριτσιού, ένας 27χρονος Ρομά και μία 29χρονη Ρομά συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και ερευνάται τώρα πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και πόσες ώρες ήταν εκεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Παράλληλα, όπως ανέφερε το Star, το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πιο μακριά από το σπίτι του παιδιού στην οδό Σαρανταπόρου και όταν γονείς, συγγενείς και περίοικοι κατάφεραν να εντοπίσουν το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν ήδη αργά.

 

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το παιδί φέρεται να έπαιζε μόνο του και κάποια στιγμή βρήκε τρόπο να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, πιθανότατα για να παίξει, όμως, όταν προσπάθησε να βγει, το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο από μέσα και τα παράθυρα δεν άνοιγαν. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του αμαξιού, διαπιστώθηκε ότι πέθανε από θερμοπληξία.

Στη νεκροψία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φάνηκε ότι το παιδί είχε μείνει για πολλές ώρες νεκρό και προφανώς αβοήθητο, κάτι που κίνησε τις υποψίες των γιατρών για αμέλεια των γονιών του.