Quantcast

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα με ποδήλατο - Βίντεο

Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 34χρονη η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κρήτη, καθώς πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της.

Το τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παπανδρέου, όταν μία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και πήγαινε στη δουλειά της, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια και εγκαταλείφθηκε  καθώς ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr άμεσα περαστικοί κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη.

Η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπά την άτυχη 34χρονη και την εγκαταλείπει βαριά χτυπημένη στο οδόστρωμα έχει καταγραφεί αποτυπώνεται καθαρά σε βίντεο που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV. 

Τόσο οι αρχές που έχουν στη διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό όσο και η οικογένεια του θύματος αναζητούν στοιχεία για το μικρό μπλε αυτοκίνητο που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε την γυναίκα.