Quantcast

Τζώρτζης Μονογυιός: Η «κατάρα» των ριάλιτι και το παιχνίδι της μοίρας λίγο πριν παντρευτεί στη Μύκονο - Bίντεο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν η Ferrari που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο στη Βούλα, με τη σύζυγό του να βγαίνει τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του βρίσκεται στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρκετά τραυματισμένη.

Όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός, η σορός του οποίου βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. 

Ο αντιδήμαρχος Μίλτος Ατζαμόγλου, και στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, ενημέρωσε για το πού θα γίνει η κηδεία του 45χρονου, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του επιχειρηματία που επέζησε από το τροχαίο.

«Η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Από ώρα σε ώρα βγαίνει από το χειρουργείο. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του», αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πήρε αναβολή το χειρουργείο για αύριο γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη, που έπεσε στο 28. Οι γιατροί αποφάσισαν να αναβάλουν το χειρουργείο», ανέφερε το μήνυμα του αντιδημάρχου. Η γυναίκα, σύμφωνα με την εκπομπή, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό στο Mediterraneo στη Γλυφάδα.

Ο θρησκευτικός γάμος που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο του 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5 Μαρτίου του 2020 ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη σύζυγό του στο Δημαρχείο Βούλας.

Μάλιστα, στην εκπομπή T-live δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο του ενώ η αντιδήμαρχος Μυκόνου κα. Μ. Φουρναράκη δήλωσε: «Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ».

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετά τον πολιτικό του γάμο είχε βαφτίσει το παιδί που είχε από προηγούμενη σχέση του ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 θα έκανε και θρησκευτικό γάμο. 

Η «κατάρα» των ριάλιτι 

O Τζώρτζης Μονογυιός έρχεται να προστεθεί στη λίστα των παικτών ριάλιτι που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο άτυχος 45χρονος είχε συμμετάσχει το 2003 στο ριάλιτι The Wall. Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει αφού τότε είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Γιώργος Νάιδας

Το μελαχρινό αγόρι με τα μακριά μαλλιά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα έγινε γνωστό μέσα από το σύντομο πέρασμά του από το reality «Bar».

Ο Γιώργος Νάιδας, αποχώρησε επεισοδιακά τρεις ημέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν οι συμπαίκτες του αλλά και οι τηλεθεατές τον είδαν να προχωρά προς την έξοδο λέγοντας «μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… ''την κάνει''».

Ύστερα από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου κυνήγησε τα επαγγελματικά του όνειρα, το 2008 και ενώ οδηγούσε την καινούρια του μηχανή, έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.

Γιάννης Βακρινός

Ο Γιάννης Βακρινός έγινε γνωστός το 2003 μέσα από τη «Φάρμα». Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, το 2006, βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια και το 2008 αφέθηκε ελεύθερος.

Το 2012, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι αφού έδωσε επί 20 ημέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τους τρεις γιους του.

Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας έγινε γνωστός μέσα από το «Power of love». Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην λεωφόρου Συγγρού με τη μηχανή του. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Πάνος κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα ο παίκτης του ριάλιτι να χάσει τη ζωή του. 

«Έτρεχε με πάνω από 120 χλμ. την ώρα»

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος κινούνταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ. Μάλιστα, από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Tην ίδια ώρα, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο για εμπλοκή άλλου οχήματος ή πεζού που με κάποιο τρόπο μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή του οχήματος, αφού από το υλικό που έχει συλλεχθεί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα πηγές της Τροχαίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

 Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα

Σε κατάσταση σοκ η αδερφή του

Όπως έγινε γνωστό, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, βρισκόταν για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας με τον σύζυγό της και φίλους, όταν ένα τηλεφώνημα την έκανε να αποχωρήσει βιαστικά όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, που ήταν σε απέναντι τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Μονογυιού βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του ξαφνικού χαμού του αδερφού της, προσπαθώντας να διαχειριστεί το πένθος. 

Η βουλευτής της ΝΔ, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο. Η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Εκεί, την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης. 

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει” τόνισε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις“ της ΕΡΤ1.

Όπως είπε, όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά. Άλλωστε, όπως σημείωσε, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα μπροστά και ύστερα πίσω.

Αίσθηση προκάλεσε η λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος γνώριζε το θύμα. Το όχημα παρελήφθη από τον ίδιο μόλις λίγα λεπτά πριν το τροχαίο. “Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι” είπε.

Φίλος του άτυχου επιχειρηματία έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, στην οποία περιγράφει ότι είχαν πάει μαζί για να παραλάβουν το αυτοκίνητο.

«Γύρω στις 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα, προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Τι εκτιμούν από την Τροχαία

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα». Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός, η σορός του οποίου βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οσον αφορά τη σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και εγκαύματα.

Οι Αρχές συλλέγουν υλικό και μαρτυρίες από το σημείο του τραγικού τροχαίου.

«Θυμίζει εκείνο του Mad Clip...» – Ο πραγματογνώμονας για το δυστύχημα του Τζ. Μονογυιού - Τι εκτιμούν από την Τροχαία

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες» τόνισε ο κ. Μαδιάς μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι «η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος».

Σχετικά με τη φωτιά, ο κ. Μαδιάς τόνισε ότι «υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό που επεμβαίνουν πάνω σε όλα τα συστήματα που είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά τόσο το καύσιμο, όσο και τα πιο ζεστά σημεία του κινητήρα. Εδώ πήρε αμέσως φωτιά. Και θα διερευνηθεί εάν τα αίτια θανάτου του οδηγού είναι από την πρόσκρουση του οχήματος ή από τη φωτιά».

Αναφερόμενος στην ταχύτητα που μπορεί να είχε το αυτοκίνητο, ο πραγματογνώμονας υποστήριξε ότι «θυμάστε την υπόθεση με τον Mad Clip που μιλούσαν για ιλιγγιώδη ταχύτητα; 135 χλμ. ήταν η ταχύτητα εκτροπής και η ταχύτητα πρόσκρουσης 85 χλμ. Αυτές οι προσκρούσεις που δεν έχουν μεγάλες επιφάνειες, όπως σε κορμούς δέντρων και μεταλλικούς στύλους μεταβάλλεται, μειώνεται και στρεβλώνεται δραματικά ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και έχουμε θανάσιμα αποτελέσματα ακόμη και σε ταχύτητες των 65-70 χλμ.

   

Η σπαρακτική κραυγή λίγο μετά το φρικτό τροχαίο: «Αδερφέ μου» - Οι σοκαριστικές μαρτυρίες 

Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού κατάφερε να απεγκλωβιστεί και  νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Στη δημοσιότητα έρχονται διαρκώς νέα βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας, με ένα εξ αυτών να προκαλεί ανατριχίλα. Δευτερόλεπτα μετά το μοιραίο δυστύχημα, ακούγεται μια φωνή τρεμάμενη να λέει «Αδερφέ μου...», πιθανότατα από κάποιον γνωστό του άτυχου άνδρα που βρέθηκε στο σημείο.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο MEGA, περιέγραψε όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15, είδε τον καπνό από τη φωτιά κι αμέσως κατάλαβε πως δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε. «Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε οδηγό ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας όσα του περιέγραψε είπε: «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

«Από ό,τι έμαθα ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο, η απόσταση από την εταιρεία, την έκθεση είναι μόλις 3,5 χιλιόμετρα», σημείωσε.

Το χρονικό του θανατηφόρου δυστυχήματος

Η πρώτη βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν η μοιραία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό. Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την ταχύτητα και την ένταση της πρόσκρουσης εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βρισκόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

 Βίντεο που έχουν τραβήξει διερχόμενοι οδηγοί αποτυπώνουν σκληρές εικόνες.