Quantcast

Χανιά: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης που έπεσε στα βράχια - Σήμερα το «τελευταίο αντίο»

«Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Εγώ πιστεύω ότι τώρα εκεί που έχει πάει, έχει γίνει ένας άγγελος… Ακόμα με προστατεύει, γιατί ήθελε πάντα να με προστατεύει και νοιαζόταν για μένα. Επειδή είχε περάσει πάρα πολλά, δυστυχώς ο Θεός την πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω… Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Το  χαμόγελό της, είχε μεγάλη καρδιά, ήταν μεγάλη ψυχούλα και δε μου έλεγε ποτέ ψέματα», είπε η τραγική μάνα, στο Τ-live.

Παράλληλα, περιέγραψε τα εφιαλτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Από τη στιγμή που η κόρη της εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβέστη.

«Προχθές το βράδυ, η κόρη μου μού ζήτησε να περπατήσει για να πάρει αέρα. Μου υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει στις 20.45 και ήταν χαρούμενη. Όταν πήγε 9, δεν είχε γυρίσει ακόμα. Ξεκίνησα να την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Συνέχισα να την παίρνω τηλέφωνο. Γύρω στις 10, που συνέχιζα και την έπαιρνα, ήταν κλειστό. Ανησύχησα.

Γύρω στις 11 βγήκα μαζί με τον ξάδερφό μου να τη ψάξω. Ψάχναμε παντού γύρω-γύρω στις παραλίες. Κοντά στη θάλασσα, στο πάρκο. Δεν τη βρήκαμε και γύρισα σπίτι, γιατί πίστευα ότι με περίμενε. Για δεύτερη φορά ξαναβγήκαμε, πήγαμε προς Νέα Χώρα. Μέχρι και στο Παλιό Λιμάνι πήγαμε. (…) Το κορίτσι αυτό είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ήταν υπεύθυνο παιδί, δε μου είχε ξαναδημιουργήσει άλλο πρόβλημα», είπε η μητέρα προσθέτοντας ότι την Τετάρτη το πρωί πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον πρώην σύζυγό της.

«Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί και είχε περάσει πολλές φασαρίες. Φοβόταν για τη δικιά μου ζωή, όταν εκείνος μπήκε στη φυλακή, ηρέμησε», είπε η μητέρα της 11χρονης. 

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Τι ερευνούν οι Αρχές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή από περιπατητές σε βραχώδη παραλία στο ύψος της εκκλησίας στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά.

Από τα ευρήματα που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή  φέρει σφοδρά τραύματα από την πτώση, χωρίς να ανιχνευθούν χτυπήματα πάλης ή αμυντικά.

  Στο σημείο της πτώσης της 11χρονης  βρέθηκε μια σακούλα που είχε μέσα φαγητό.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί αναμένεται να μην δείξουν τίποτα περισσότερο. 

 Επομένως, ενισχύονται τα σενάρια του δυστυχήματος ή της αυτοκτονίας και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου κοριτσιού. Τους προβληματίζει το γεγονός ότι η δήλωση της εξαφάνισης έγινε την Τετάρτη το πρωί ενώ το παιδί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

  Οι γονείς της είναι χωρισμένοι, η  μητέρα δουλεύει στον ΟΚΑΝΑ Χανίων, ενώ ο πατέρας της 11χρονης είναι γνώριμος των αστυνομικών Αρχών στην περιοχή.

Σήμερα το «τελευταίο αντίο»

Σήμερα αναμένεται να ειπωθεί το τελευταίο «αντίο», στην 11χρονη.

Το κορίτσι που εντοπίστηκε χθες νεκρό σε βραχώδη παραλία, μετά από ώρες που αναζητούνταν από τις αρχές, πρόκειται να κηδευτεί σήμερα στον Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.