Quantcast

Υπόθεση 14χρονης: Στο φως νέα στοιχεία - Τι βρέθηκε στο κινητό του πρώην τρόφιμου της «Κιβωτού»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 14χρονης από το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Στο κινητό του ανθρώπου που έκανε τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου εντοπίστηκαν τα επτά βίντεο που απεικονίζουν το 14χρονο παιδί να βιάζεται από συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος καταζητείται.

Ηδη από την ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ακόμα και στο κινητό του παιδιού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε η διαδικτυακή επαφή με τον 29χρονο αλλοδαπό μαστροπό της. 

Παράλληλα καταζητείται ένας αλλοδαπός, Βούλγαρος ή Γεωργιανός, τον οποίο οι υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν υποδείξει ως βιαστή του παιδιού και τον έχουν χαρακτηρίσει ως μπράβο σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ως συνοδό ασφαλείας σε ανθρώπους με «βαρύ» πορτοφόλι. 

Επίσης ερευνάται το ενδεχόμενο θύματα του συγκεκριμένου κυκλώματος να έχουν πέσει και άλλα ανήλικα ευάλωτα κορίτσια, κυρίως από ιδρύματα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και ενήλικες γυναίκες να έχουν προωθηθεί στην πορνεία σε οίκους ανοχής στο Μεταξουργείο. 

«Με προσέγγισαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών»

Την ίδια ώρα, στην κατάθεσή της στις Αρχές η 14χρονη φέρεται να ανέφερε ότι την προσέγγισε ο 29χρονος μέσω μια ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με το Star, αρχικά ο νεαρός της πρότεινε να τη φέρει σε επαφή έναντι αμοιβής και με άλλους άνδρες.

«Εγώ μόνο την Κυριακή συνάντησα έναν νεαρό, αλλά δεν πήρα χρήματα», φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς. «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια», πρόσθεσε σοκαρισμένο το ανήλικο κορίτσι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη έχει αναγνωρίσει έναν εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Ποιοι είναι οι τρεις κατηγορούμενοι

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος είναι ο Ταχίρ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός άνδρας έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο σοκαριστικό περιστατικό με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας δύο παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος συνηθίζει να φωτογραφίζεται δίπλα σε 50ευρα.

 

Ο Ε.Σ., 24 ετών τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

 

«Είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων»

«Μίλησα και με το παιδί. Δεν νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής», ανέφερε στο Star o πατέρας του Δ.Κ. Από την άλλη, συγγενής του Ε.Σ. τονίζει πως «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα.  Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε. Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος», δήλωσε στο Star.

Πότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της 14χρονης- Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

Στα ίχνη του Ρουσλάν, του τέταρτου μαστροπού που καταζητείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα 14χρονη σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται η Ασφάλεια.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος μαζί με τον Ταχίρ, φέρεται να εξέδιδαν και να βίαζαν το νεαρό κορίτσι. Ήδη το παιδί φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ενώ  έχει δώσει ήδη μια κατάθεση στην ειδικό παιδοψυχολόγο του Τμήματος. Πρόκειται για την ίδια παιδοψυχολόγο που πήρε τις απανωτές καταθέσεις της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ουσιαστικά η αποκάλυψη της υπόθεσης σταμάτησε το παιδί από την τελική του εξαφάνιση. Κι αυτό γιατί φέρεται να είχε κανονίσει να εγκαταλείψει οριστικά τη Δομή και να πάει να εγκατασταθεί στο σπίτι του Ταχίρ, στην Ελευσίνα 

Την Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Ανακριτή ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν σε βάθος ετών καθώς προκύπτει ότι το παιδί από την ηλικία 11 ετών που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, εξαφανίζονταν συχνά μαζί με την αδελφή της, χωρίς να ξέρει κανείς που πήγαιναν.