Quantcast

Υπόθεση Λαγούδη: «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ» - Τι δηλώνει στην Realnews ο αδελφός του θύματος

Την αποκάλυψη ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα τον περασμένο Ιανουάριο, λείπει ένα μεγάλο ποσό κάνει ο αδερφός της. Τι λέει ο δικηγόρος του γιατρού που φέρεται να διατηρούσε σχέση με την άτυχη γυναίκα.

Ενώ το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα συνεχίζεται, οι συγγενείς της είναι πεπεισμένοι ότι η 44χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μάλιστα, ο αδερφός της δηλώνει στη Realnews ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ».

Μια υπόθεση που, αν και ξεκίνησε ως αυτοκτονία, μετά την επιμονή της οικογένειας και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη δικαστική έρευνα, κατέληξε στην άσκηση ποινικών διώξεων και στο να μπουν στο «μικροσκόπιο» συγκεκριμένα άτομα.

Ενας εξ αυτών είναι ο γιατρός με τον οποίο φέρεται η άτυχη γυναίκα να διατηρούσε σχέσεις, ο οποίος, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Κι ενώ τις τελευταίες ημέρες υποστηρίχθηκε ότι η εισαγγελική έρευνα κατέληξε στο πρόσωπό του, ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του Στράτου Καρατσάλου, δηλώνει στην «R» πως η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε δολοφονία δεν αποδίδεται προσωπικά στον ίδιο και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον διασύρουν.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews