Quantcast

Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν φταίει αυτός» λέει ο πατέρας της Χάτσινς - Στο φως τα τηλεφωνήματα στην Αστυνομία - Βίντεο

Ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς δήλωσε πως «ο Μπάλντουιν δεν είναι υπεύθυνος για το τραγικό συμβάν» , και επέρριψε ευθύνες στην παραγωγή, που έδωσε στον ηθοποιό το γεμάτο όπλο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Los Angeles Times, ο κασκαντέρ που δρούσε ως «σωσίας» του Αλεκ Μπάλντουιν (stunt double) πυροβόλησε κατά λάθος δύο φορές με ένα όπλο που του είχαν πει ότι δεν είναι γεμισμένο με σφαίρες.

Παρ’ όλα αυτά, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίστηκαν κανονικά, μέχρι τον τραγικό θάνατο της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς,και τον τραυματισμό του σκηνοθέτης της, Τζόελ Σόουζα, όταν ο πρωταγωνιστής πυροβόλησε επίσης κατά λάθος.

Πληροφορίες της εφημερίδας ανέφεραν ακόμη ότι τουλάχιστον ένας εργαζόμενος παραπονέθηκε σε έναν διευθυντή παραγωγής για την ασφάλεια των όπλων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στο «φως» τα τηλεφωνήματα προς την Αστυνομία:

Μια νέα εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη με το όπλο που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας του, σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας απασχολεί τις αρχές, καθώς στη δημοσιότητα έχουν βγει τα τηλεφωνήματα που έγιναν προς την άμεση δράση αμέσως μετά το μοιραίο συμβάν.

Πληροφορίες έρχονται στο φως και για την 24χρονη οπλουργό που ήταν υπεύθυνη για τα γυρίσματα, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενη ταινία είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε εάν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Οpen: