Quantcast

Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο δώρο του πρώτου του έρωτα μετά από 47 χρόνια - Η... τραγική ειρωνεία

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο είχε κρατήσει εδώ και 47 χρόνια κλειστό ο Adrian Pearce από το Τορόντο του Καναδά που του είχε προσφέρει η πρώην του, Vicki Allen.

To 1971, η Vicki Allen έδωσε το δώρο στον τότε αγαπημένο της και λίγο μετά τον εγκατέλειψε. Ο Adrian, τότε, αποφάσισε πως δεν θα το ανοίξει ποτέ.

Ο 60χρονος πλέον Adrian, παντρεμένος με δύο παιδιά εδώ και τόσα χρόνια τοποθετεί το δώρο μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρά την αρνητική στάση της σύζυγου του.

Ωστόσο, το 2017, οι δύο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών και έτσι αποφάσισε να το ανοίξει, δίνοντας τέλος στην χρόνια περιέργεια του. Πρόκειται για ένα μικρό κουτί με μωβ περιτύλιγμα, στο οποίο μέσα περιείχε ένα βιβλίο με τίτλο “Αγάπη είναι: Νέοι τρόποι να καταλάβετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα” και στις σελίδες του περιείχε ζωγραφιές και ρητά για την αγάπη.

“Η ειρωνεία είναι τρομακτική” ανέφερε ο Adrian για τον τίτλο του βιβλίου και την κατάληξη του ζευγαριού, στην Daily Mail ενώ η Vicki, δήλωσε σοκαρισμένη που ο εφηβικός της έρωτας κατάφερε να συγκρατηθεί τόσα χρόνια.