Quantcast

Απίστευτες εικόνες: Eστιάτορας «γαντζώθηκε» σε αυτοκίνητο τουριστών που δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό

Μια άκρως περίεργη υπόθεση, με πρωταγωνιστές Ισπανούς τουρίστες και έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου, ερευνούν οι Αρχές της περιοχής Πόρτο Παλέρμο, νότια της Χειμάρρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και με γροθιές το έσπασε, όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

O 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ και στη συνέχεια συνελήφθη, όπως αναφέρει το Tirana Post. Στο βίντεο ακούγονται ο οδηγός να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να τραβάει βίντεο τα όσα συμβαίνουν. Επίσης ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους επιβάτες του αυτοκινήτου προς τον εστιάτορα που έχει κρεμαστεί και σπάει το παρμπρίζ του οχήματος.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τους σταματήσω, αλλά έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πέσουν επάνω μου. Τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν. Όταν σταμάτησαν, πήγα στην Αστυνομία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Από την μεριά του ο δήμαρχος Χειμάρρας Ρόμπερτ Γκόρο δήλωσε ότι «οι τουρίστες είχαν παραγγείλει φαγητό για 7 άτομα, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη τους βλέποντας το μέγεθος του ψαριού να είναι μεγάλο και είπαν να παραγγείλουν για 5 άτομα. Αυτό ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και τους απείλησε. Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να χτυπά το παρμπρίζ του οχήματος».

Από την άλλη πλευρά, οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι τους χρέωσε με υπερβολικές ποσότητες ψαριών και ότι οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ υψηλές, γι΄ αυτό αρνήθηκαν να πληρώσουν το «εξωφρενικό πόσο», όπως ανέφεραν.