Quantcast

Αυτές είναι οι καλλονές που σκανδάλισαν το Ντουμπάι - Πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη και συνελήφθησαν - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο προκάλεσαν στο Ντουμπάι δεκάδες γυναίκες που εμφανίστηκαν ολόγυμνες στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη, με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media της χώρας και να γίνονται viral.

Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», φορώντας χειροπέδες στις γυναίκες που εμφανίστηκαν δημοσίως γυμνές.

Οι καλλονές, που ήταν κυρίως Ουκρανές αλλά και καλλονές από άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μετά από ένα υπαίθριο γυμνό γύρισμα. Σύμφωνα με το BBC, το ουκρανικό προξενείο επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν είναι 11 Ουκρανές, ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι συνελήφθη και ένας Ρώσος, που θεωρείται διοργανωτής του πρότζεκτ. Το όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail είναι Αλεξέι Κοντόφ, είναι 33 ετών και θεωρείται ο ιθύνων νους πίσω από την προκλητική εμφάνιση των ολόγυμνων καλλονών στο μπαλκόνι.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στο project και συνελήφθησαν για δημόσια ανηθικότητα, βρίσκονται αντιμέτωπες με ποινή κάθειρξης έξι μηνών και πρόστιμο που αγγίζει τα 1000 ευρώ. Στελέχη του ουκρανικού προξενείου θα επισκεφθούν τις 11 γυναίλες τους σήμερα στο κρατητήριο, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα δικαιώματά τους γίνονται σεβαστά και είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Κοντόφ είπε στις τοπικές Αρχές ότι τράβηξε ο ίδιος τις επίμαχες σκηνές με τις γυμνές γυναίκες από γειτονικό διαμέρισμα με θέα στο μπαλκόνι. Στη συνέχεια έκανε το «ολέθριο λάθος» να ποστάρει το ακατάλληλο βίντεο, μια πράξη που θεωρείται παράνομη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το γύρισμα του Σαββάτου που έφερε τη συλληψη των καλλονών πραγματοποιήθηκε στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος που βρίσκεται στην high-class περιοχή της μαρίνας, και ήταν ορατό από τους ενοίκους των διαμερισμάτων στους γειτονικούς ουρανοξύστες. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι κοπέλες που συμμετείχαν στο πρότζεκτ είναι όλες εξαιρετικά νεαρής ηλικίας, ενώ «ταυτοποίησε» μερικές από αυτές, χρησιμοποιώντας ως «οδηγό» χαρακτηριστικά τατουάζ στο σώμα τους και άλλα σημάδια.  Ορισμένες από τις γυναίκες που βγήκαν γυμνές στο μπαλκόνι βρίσκονται σε μια ομαδική φωτογραφία που κοινοποιήθηκε με τη λεζάντα «μικρή οικογένεια» και στην οποία φαίνονται τα πρόσωπά τους.