Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπιλ Κλίντον βγαίνει από το νοσοκομείο αγκαζέ με τη Χίλαρι

Εξιτήριο πήρε ο Μπιλ Κλίντον την Κυριακή, από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν της Καλιφόρνιας, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα λόγω μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό.

Στα πλάνα που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να αποχωρεί από το νοσοκομείο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στα βίντεο, φοράει προστατευτική μάσκα, δείχνει αρκετά ευδιάθετος και αποχαιρετά φεύγοντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ιατρικού κέντρου, που ήταν στο πλευρό του τις περασμένες μέρες.

Ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν στην Καλιφόρνια για μια εκδήλωση του Ιδρύματός του όταν, την περασμένη Τρίτη, πήγε στο ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν της Καλιφόρνιας, παραπονούμενος για κόπωση.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του Μπιλ Κλίντον, Δρ Άλπες Αμίν, ο πρώην πρόεδρος θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του λαμβάνοντας αντιβιοτικά. Ο πυρετός του έχει πέσει και τα λευκά αιμοσφαίρια έπεσαν επίσης σε φυσιολογικά επίπεδα, πρόσθεσε στην ανακοίνωση που έδωσε εχθές στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του Κλίντον.