Quantcast

Βρετανία: Νικήτρια του Bake Off κατηγορείται ότι έκλεψε αυγά και αλεύρι

Η πρώην νικήτρια του βρετανικού Bake Off, του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής, φέρεται πως δέχθηκε απαγόρευση εισόδου σε σουπερμάρκετ καθώς κατηγορείται για κλοπή.

Η 38χρονη Φράνσις Κουίν, που κέρδισε το σόου το 2013, φέρεται να μην πλήρωσε για αντικείμενα που πήρε από τα ράφια, σύμφωνα με τους "μυστικούς" ντετέκτιβ του καταστήματος που τη σταμάτησαν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, στο Λέστερσαϊρ, στις 28 Απριλίου, και η Κουίν δέχθηκε να επιστρέψει τα αντικείμενα που είχε πάρει, όπως αλεύρι και αυγά.

Εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι μία 38χρονη γυναίκα από την περιοχή έχει δεχθεί απαγόρευση εισόδου στο κατάστημα. Η αστυνομία του Λέστερσαϊρ είπε: "Μια γυναίκα εισήλθε στο κατάστημα και κρατήθηκε όταν προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει για τα αγαθά. Παραδέχθηκε την εμπλοκή της στους αστυνομικούς και το θέμα έληξε με κοινοτική λύση".

Κοινοτική λύση σημαίνει ότι η γυναίκα παραδέχθηκε το παράπτωμα και το σουπερμάρκετ ικανοποιήθηκε με το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τη Sun, η Κουίν ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ η διοίκηση του σουπερμάρκετ είπε "σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των πελατών μας".